Świeże Ravioli z indykiem i orzeszkami pinii

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj świeżego Ravioli z indykiem i orzeszkami pinii. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 713 kalorii, 35g białka, oraz 37 g tłuszczu każdy. Na 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to niedrogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz indyka, parmezan, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co jest raczej złe. Spróbuj Ravioli Z Rukolą, Orzeszkami Piniowymi, Rodzynkami I Śmietaną, Taleggio Ravioli z kapustą maślaną i sosem grzybowym + prażone orzeszki piniowe, oraz Makaron ze świeżymi pomidorami i orzeszkami piniowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ugotuj (20-uncja) opakowanie świeżego sera ravioli zgodnie ze wskazówkami na etykiecie. Na dużej patelni, gotować 2 mielone ząbki czosnku w 2 łyżki oliwy z oliwek, aż zmiękną.
Dodać 2 szklanki pokrojonego w kostkę lub indyka, gotowane ravioli, 1/4 szklanki orzechów piniowych, i 1 łyżka niesolonego masła i ciepła przez.
Zdjąć z ognia i posypać 1/4 szklanki świeżo startego parmezanu.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje ulubione ravioli. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować, jest Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki). MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
![Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki)]()
Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki)
"Pokazuje świeże jagody, z nutami kwiatów, świeżych ziół i czekolady. Treściwe, ze świeżym podniebieniem, dobrze zintegrowanymi taninami i zrównoważonym wykończeniem. Dużo wiśni i lekkiej przyprawy. Najlepszy po 2003 roku."- Wine Spectator