Świeże Pomidory-Bazylia Caprese Kabobs
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 61 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 34. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soku z cytryny, pieprz, ser mozzarella i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Zupa Pomidorowa Basil Caprese -3 Punkty, Caprese pomidorowo-arbuzowe z bazyliową Granitą, oraz Bakłażan Caprese Z Grillowanym Pomidorem I Bazylią Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj olej, sok z cytryny, bazylię, sól i pieprz, używając trzepaczki.
Dodaj pomidory, cukinię i ser. Przykryć i przechowywać w lodówce około 30 minut.
Odcedzić warzywa, zastrzegając mieszankę oliwy z oliwek. Szaszłyki nitkowe na przemian z pomidorami, cukinią i serem; wierzch z liściem bazylii.
Podawać kabobs z zastrzeżoną mieszaniną oliwy z oliwek.