Świeże Plastry Pomidorów Z Majonezem Bazyliowym
Świeże plastry pomidorów z majonezem bazyliowym może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten przepis służy 8 i kosztuje 29 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 168 kalorii, 1G białka, oraz 18g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 minut. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory, Bazyl, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 14%. Podobne przepisy to Grillowany bakłażan i świeży Mozzarellan na Ciabatcie z pieczoną czerwoną papryką, majonezem czosnkowym, świeżą bazylią i rukolą, Głównie kanapka z pomidorami z majonezem bazyliowym, oraz Burgery bazyliowe z majonezem z suszonych pomidorów.
Instrukcje
Proces sok z cytryny, substytut jajka, a następnie 4 składniki w robocie kuchennym lub blenderze, aż będzie gładka, zatrzymując się, aby zeskrobać boki. Po uruchomieniu procesora wlać olej roślinny przez zsyp żywności w powolnym, stałym strumieniu; proces aż do gładkiego i zagęszczonego. Łyżką pokrojonych pomidorów.
Kuchnia Express: wymieszać 1/2 szklanki majonezu, 1/4 szklanki posiekanej świeżej bazylii, 2 łyżeczki. musztarda gruboziarnista, sól i pieprz do smaku.
Mieszankę majonezu podawać na pomidorach. Przykryć i schłodzić do 1 tygodnia.