Świeże Jabłecznik Z Głębokim Naczyniem

Świeże Jabłecznik Z Głębokim Naczyniem
Przepis Fresh Deep-Dish Apple Pie może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Ten wegetariański przepis służy 25 i kosztuje 42 grosze za porcję. Ten deser ma 158 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz mieloną gałkę muszkatołową, mielony cynamon, minutową tapiokę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Deep Dish Fresh Peach Pie - Le Creuset Round Tarte Tatin Pan, Szarlotka Z Głębokim Naczyniem, oraz Szarlotka Z Głębokim Naczyniem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218°. Wrzuć jabłka z cukrami, rodzynki, tapioka, cynamon, gałka muszkatołowa i woda; odstawić 15 protokół. Łyżka do 10-calowego talerza ciasta; kropka z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
TapiokaTapioka
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Zwiń 1 skorupy ciasta do 12-calowego koła na lekko posypanej mąką powierzchni; umieść nad nadzieniem. Uszczelnienie i krawędź fletu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
3
Wytnij kilka szczelin w skorupie, aby umożliwić ucieczkę pary.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
4
Wytnij dekoracyjne kształty z pozostałej skorupy ciasta. Zwilżyć niewielką ilością dodatkowej wody; ułożyć na skórce na cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
5
Piec 15 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
6
Piec dodatkowe 45 minut lub aż soki tworzą pęcherzyki, które pękają powoli.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
7
Podawać na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia0
Magazyn