Świeże Gnocchi pomidorowo-szparagowe
Świeże Gnocchi pomidorowo-szparagowe mogą być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na $3.1 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 19g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 420 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka parmezanu, bazylii, gnocchi i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Świeże Gnocchi pomidorowo-szparagowe, Zapiekane Gnocchi z boczkiem, porem i świeżym pomidorem, oraz Gnocchi ze świeżym pomidorem i Portobello (bezmięsny poniedziałek) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zerwać i wyrzucić twarde końce szparagów.
Pokroić szparagi na 2-calowe kawałki. Wypełnij 3-qt. rondel 3/4 pełny z osoloną wodą. Doprowadzić do wrzenia; dodać szparagi i gnocchi, i gotować 2 do 4 protokół lub do miękkości.
Podsmażyć cebulę w gorącym oleju na średniej patelni na średnim ogniu 5 do 6 minut lub do miękkości; dodać czosnek, i gotować 1 minutę.
Dodać pomidory i gotować 3 do 5 protokół. Wymieszać z bazylią, solą, pieprzem i mieszaniną szparagów.
Każdą porcję posypać parmezanem; podawać od razu.