Świeże Cytrusowe Babeczki Z Maślanym Kremem Pomarańczowym
Przepis Fresh citrus Cupcakes with Orange Buttercream jest gotowy w około 2 godziny i 12 minut i zdecydowanie jest ogromnym Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 260 kalorii. Ten przepis służy 24 i kosztuje 50 centów za porcję. Mieszanka cukru, śmietana, masło pomarańczowe, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Świeże Pomarańczowe Babeczki Z Lukrem Pomarańczowym, Świeże Truskawkowe Babeczki Z Kremem Maślanym, oraz Świeże babeczki truskawkowe z masłem migdałowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij masło i serek śmietankowy na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowy. Ubij w cukrze, aż będzie lekki i puszysty.
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wymieszaj skórkę pomarańczową i sok.
Mąkę połączyć z 3 dodatkami. Stopniowo dodawać do mieszaniny masła na przemian z kwaśną śmietaną, ubijając do wymieszania. Łyżka ciasto przez zaokrąglone łyżkipodpełnia do lekko nasmarowane miniaturowe Patelnie muffin.
Piec w temperaturze 350 przez 13 do 15 minut lub do czasu, aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 5 minut.
Wyjąć z patelni do stojaków z drutu i całkowicie ostudzić (około 30 minut). Wymieszaj lub rozprowadź krem z pomarańczowego masła na babeczkach.
Uwaga: aby przygotować babeczki o regularnym rozmiarze, łyżka ciasto na 2 lekko nasmarowane 12-filiżanki muffin Patelnie, wypełniając dwie trzecie pełne.
Piec w temperaturze 350 przez 22 do 24 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Ostudzić i udekorować według uznania. Daje 2 tuziny.