Świeże Ciasto Z Mango
Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 173 kalorie, 3G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Mieszanka bitej polewy, Skórka z limonki, mango i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 24 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Świeże Ciasto Z Jeżynami, Świeża Salsa Mango, oraz Świeża Salsa Mango dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz żelatynę i 2 łyżki nektaru mango w dużej misce bezpiecznej dla mikrofalówki.
Odstawić 5 minut. Kuchenka mikrofalowa W Wysokiej 20 do 30 sekund lub aż żelatyna rozpuszcza, mieszając raz. Wymieszać z pozostałym nektarem mango i skórką limonki; schłodzić 5 minut.
Dodaj mango, delikatnie mieszając, aby oddzielić plastry i równomiernie pokryć żelatyną. Łyżka mieszanki mango do skorupy ciasta. Przykryć i schłodzić co najmniej 4 godziny lub do momentu ustawienia żelatyny. Każdą porcję ubić bitą polewą.
W razie potrzeby dekoruj skórką z limonki.