Świeże Ciasto Kokosowe

Świeże Ciasto Kokosowe
Need a deser wegetariański? Świeże ciasto kokosowe może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 3 i kosztuje $1.66 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 100 g tłuszczu, oraz w sumie 1668 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka proszku do pieczenia, sól, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 59%. Spróbuj Świeże Ciasto Kokosowe, Świeże Ciasto Kokosowe, oraz Świeże Ciasto Kokosowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka trzy 9-calowe okrągłe patelnie do pieczenia. Rezerwa sok kokosowy i dodać tyle mleka, aby 1 filiżanka; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok KokosowySok Kokosowy
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W małej misce przesiać mąkę, proszek do pieczenia i sól. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Beat masło, skrócenie, i 2 szklanki cukru z mikserem elektrycznym w dużej misce, aż lekkie i puszyste. Mieszanina powinna być zauważalnie jaśniejsza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub RodzynekFiliżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub Rodzynek
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodać jajka w temperaturze pokojowej po kolei, pozwalając każdemu jajku mieszać się w mieszaninę masła przed dodaniem następnego. Ubić wanilią z ostatnim jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5
Wlać mieszankę mąki na przemian z mieszanką kokosowo-mleczną, mieszając do momentu włączenia. Złóż 2 szklanki startego kokosa, mieszając wystarczająco, aby równomiernie połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kokos OsuszonyKokos Osuszony
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
6
Wlać ciasto do przygotowanych patelni.
7
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ciasto będzie złote i tester włożony do środka wyjdzie czysty, 30 do 35 minut. Chłodzić całkowicie na stojakach z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Aby zrobić lukier: w rondlu połącz 1/4 szklanki wody, 1 szklankę cukru, śmietanę z kamienia nazębnego i szczyptę soli. Doprowadzić do wrzenia, mieszając od czasu do czasu. Zatrzymać mieszanie po zagotowaniu mieszaniny. Gotuj, aż syrop cukrowy osiągnie miękką kulkę na termometrze cukierkowym (240 stopni F lub 115 stopni C). Jeśli nie masz termometru, wrzuć trochę syropu cukrowego do kubka zimnej wody; gdy syrop będzie gotowy, utworzy miękką kulkę, która utrzyma swój kształt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj (około 9)Białka Jaj (około 9)
Eliksir GrEliksir Gr
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
9
Gdy syrop się gotuje, ubij białka ze średnią prędkością, aż będą sztywne, ale nie wyschną. Ostrożnie wlać gorący syrop po stronie miski, bijąc stale z dużą prędkością. Ubijaj, aż mieszanina będzie chłodna w dotyku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Upuść masło, łyżkę na raz, do mieszaniny białek jaj, stale ubijając. Mieszanina będzie spuszczać powietrze w miarę dodawania masła; po prostu mieszaj. Gdy wszystkie masło jest włączone, lukier będzie puchnąć ponownie. Zmiksuj wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
11
Rozłóż krem maślany pomiędzy, wokół i na wierzchu każdej warstwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
12
Posypać startym kokosem na wierzchu każdej matowej warstwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kokos OsuszonyKokos Osuszony
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia20
Magazyn