Świeże Ciasto Jabłkowe
Świeże ciasto jabłkowe to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 565 kalorii. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako deser i odbywa się w ok. 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś jabłka, cukier, lukier z twarogiem i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Świeże Ciasto Jabłkowe, Świeże Ciasto Jabłkowe, oraz Świeże Ciasto Jabłkowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Smaruj jedną 10-calową patelnię.
Ubić razem olej, jajka, wanilia i cukier.
Mąkę, sodę oczyszczoną, sól, cynamon i gałkę muszkatołową przesiać.
Dodać do masy jajecznej, wymieszać z jabłkami, orzechami i rodzynkami.
Wlać do przygotowanej patelni i piec w temperaturze 325 stopni F (165 stopni C) przez 1 1/2 godziny lub do momentu, gdy tester ciasta włożony do środka wyjdzie czysty. Ostudzić i zamrozić polewą serową.
Posypać top z 1/4 szklanki drobno posiekanych orzechów.