Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj Fresh Pear Cake. Jedna porcja tego dania zawiera około 4 g białka , 5 g tłuszczu i łącznie 277 kalorii . Za 30 centów za porcję ten przepis pokrywa 5% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 16 osób. 5 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką gruszki, olej roślinny, mielony cynamon i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Taste of Home. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 15 minut . Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę laktoowowegetariańską . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje raczej słabą ocenę Spoonacular wynoszącą 29% . Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Pear and Walnut Coffee Cake , Pear Upside-Down Ginger Cake i Pear-ginger upside-down cake .
Instrukcje
1
W dużej misce ubij jajka na średniej prędkości. Stopniowo dodawaj cukier i olej; ubijaj dokładnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mandarynki W Syropie
Dojrzałe, Białe Brzoskwinie, Obrane, Wydrążone I Pokrojone Na 1/8 Części
1 Puszka (10,5 Uncji) Zagęszczonego Sosu Do Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Likier O Smaku Pomarańczowym (polecany: Triple Sec)
2
Wymieszaj mąkę, cynamon, sól i sodę oczyszczoną; dodaj do mieszanki jajecznej i dobrze wymieszaj. Wymieszaj z gruszkami i wanilią. (Ciasto będzie sztywne.)
Składniki, których będziesz potrzebować
24 Uncje (3 Szklanki) Masła Orzechowego
Mąka Uniwersalna, Plus Mąka Stołowa
Batonik Czekoladowy Z Mleczną Czekoladą I Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekany
1 (14-uncjowa) Puszka Cząstek Mandarynki Z Syropem