Świeże Ciasto Grejpfrutowe
Świeże ciasto grejpfrutowe wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 16. Ten deser ma 256 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Za 29 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Allrecipes. 61 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Mieszanka jajek, ekstraktu wanillanowego, mąki tortowej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Z łyżką wynik 18%, to danie nie jest tak wspaniałe. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Świeże Ciasto Grejpfrutowe, Grejpfrutowy jogurt ciasto z grejpfruta glazury, oraz Łosoś ze świeżym sosem grejpfrutowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka 2 (9 cali) Patelnie. Przesiej mąkę, proszek do pieczenia i sól. Odłóż na bok.
W dużej misce wymieszaj masło i cukier, aż będą lekkie i puszyste. Ubijaj jajka pojedynczo, a następnie dodaj skórkę waniliową i grejpfrutową. Ubij mąkę na przemian z sokiem grejpfrutowym i mlekiem.
Wlej ciasto do przygotowanych patelni.
Piecz w nagrzanym piekarniku przez 25 do 30 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w środek ciasta wyjdzie czysta.
Ostudzić na patelni przez 10 minut, następnie wyłożyć na ruszt i całkowicie ostudzić.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port i Moscato d ' Asti to moje najlepsze typy na ciasto. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jednym z win, które można spróbować, jest Faire La Fete Cremant de Limoux. Ma 4,7 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![Faire La Fete Cremant de Limoux]()
Faire La Fete Cremant de Limoux
Jasnozłoty kolor z żywymi aromatami i smakami pieczonego jabłka, białej wiśni i bezy cytrynowej. Od wykwintnego kawioru i ostryg po popcorn, Faire la Fête to wszechstronne wino, które dobrze komponuje się z szeroką gamą potraw i kuchni. Spróbuj z azjatycką sałatką gruszkową, pikantnymi bułeczkami z tuńczyka lub kotletami wieprzowymi i musem jabłkowym.Mieszanka: 70% Chardonnay, 20% Chenin Blanc, 10% Pinot Noir