Świeże ciasto dyniowe Pani Sigg

Świeże ciasto dyniowe Pani Sigg
Świeże ciasto dyniowe Pani Sigg jest Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 230 kalorii. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka soli, przyprawa pumpkin pie, mąka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 14 godzin i 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 49%. Spróbuj Świeże Ciasto Z Jeżynami, Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, oraz Babeczki Z Pumpkin Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dynię przeciąć na pół i usunąć nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
2
Wyciąć bok w dół na blasze wyłożonej lekko naoliwioną folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
3
Piec w temperaturze 325 stopni F (165 stopni C) przez 30 do 40 minut, lub do momentu, gdy mięso będzie miękkie, gdy pokrojone widelcem. Chłodno, aż będzie ciepło. Zeskrobać miąższ dyni ze skórki. Albo zacieru, albo puree w małych partiach w blenderze. Zwiększ temperaturę piekarnika do 450 stopni F (230 stopni C.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
W dużej misce lekko ubić jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodaj brązowy cukier, mąkę, sól, 2 szklanki puree z dyni, przyprawę do ciasta z dyni i odparowane mleko. Dobrze wymieszać po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dużą Lub Cukinię, Przekrój Wzdłuż Na ćwiartki I Pokrój Na Kawałki O Grubości 1/2 CalaDużą Lub Cukinię, Przekrój Wzdłuż Na ćwiartki I Pokrój Na Kawałki O Grubości 1/2 Cala
6 Uncji Wiórków Kokosowych6 Uncji Wiórków Kokosowych
Dynia KonserwowaDynia Konserwowa
RamięRamię
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
6
Wlać mieszaninę do nieobrobionej skorupy ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wydrylowane Mrożone Wiśnie Cierpkie, Rozmrożone, Odsączone I OsuszoneWydrylowane Mrożone Wiśnie Cierpkie, Rozmrożone, Odsączone I Osuszone
7
Umieść pasek folii aluminiowej wokół krawędzi skorupy, aby zapobiec nad brązowieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
8
Piec 10 minut w temperaturze 450 stopni F (230 stopni C), a następnie zmniejszyć temperaturę piekarnika do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Piec dodatkowe 40 do 50 minut, lub do wykałaczki włożonej w pobliżu centrum wychodzi czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Usuń pasek folii około 20 minut przed wykonaniem ciasta, aby krawędź skórki była jasnobrązowa. Fajne ciasto i przechowywać w lodówce na noc dla najlepszego smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
TrudnośćEkspert
Gotowe W14 hrs, 40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Magazyn