Świeże ciasto dyniowe Pani Sigg
Świeże ciasto dyniowe Pani Sigg jest Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 230 kalorii. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka soli, przyprawa pumpkin pie, mąka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 14 godzin i 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 49%. Spróbuj Świeże Ciasto Z Jeżynami, Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, oraz Babeczki Z Pumpkin Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dynię przeciąć na pół i usunąć nasiona.
Wyciąć bok w dół na blasze wyłożonej lekko naoliwioną folią aluminiową.
Piec w temperaturze 325 stopni F (165 stopni C) przez 30 do 40 minut, lub do momentu, gdy mięso będzie miękkie, gdy pokrojone widelcem. Chłodno, aż będzie ciepło. Zeskrobać miąższ dyni ze skórki. Albo zacieru, albo puree w małych partiach w blenderze. Zwiększ temperaturę piekarnika do 450 stopni F (230 stopni C.)
W dużej misce lekko ubić jajka.
Dodaj brązowy cukier, mąkę, sól, 2 szklanki puree z dyni, przyprawę do ciasta z dyni i odparowane mleko. Dobrze wymieszać po każdym dodaniu.
Wlać mieszaninę do nieobrobionej skorupy ciasta.
Umieść pasek folii aluminiowej wokół krawędzi skorupy, aby zapobiec nad brązowieniu.
Piec 10 minut w temperaturze 450 stopni F (230 stopni C), a następnie zmniejszyć temperaturę piekarnika do 350 stopni F (175 stopni C).
Piec dodatkowe 40 do 50 minut, lub do wykałaczki włożonej w pobliżu centrum wychodzi czysty.
Usuń pasek folii około 20 minut przed wykonaniem ciasta, aby krawędź skórki była jasnobrązowa. Fajne ciasto i przechowywać w lodówce na noc dla najlepszego smaku.