Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na deser, więc dać świeże ciasto brzoskwiniowe spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 957 kalorii. Na 2,42 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Ten przepis od Allrecipes ma 115 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, ekstrakt z wanilii, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Staromodne Ciasto Brzoskwiniowe, Świeże Ciasto Z Jeżynami, oraz Świeże Ciasto Brzoskwiniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W rondlu połącz cukier, wodę, skrobię kukurydzianą, masło lub margarynę, puree z brzoskwiń i gałkę muszkatołową. Gotować na średnim ogniu, aż będzie jasne i gęste. Wymieszać wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczka Półsłodkiej Czekolady
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Skorupkę ciasta wypełnij pokrojonymi w plasterki świeżymi brzoskwiniami, na przemian z glazurą. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek