Świeże Ciasto Brzoskwiniowe
Świeże ciasto brzoskwiniowe może być tylko deser szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 499 kalorii, 6G białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pekany, śmietanę, brzoskwinie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Świeże Ciasto Brzoskwiniowe, Świeże Ciasto Brzoskwiniowe, oraz Świeże Ciasto Brzoskwiniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Posmaruj 9-calową kwadratową patelnię do pieczenia.
W misce miksera elektrycznego wyposażonego w przystawkę do łopatek ubijaj masło i 1 szklankę cukru przez 3 do 5 minut na średniej prędkości, aż będą lekkie i puszyste. Mikser na niskim poziomie, dodać jajka, po kolei, następnie śmietanę i wanilię, i mieszać, aż ciasto będzie gładkie. W osobnej misce przesiać mąkę, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól. Z mikserem na niskim poziomie, powoli dodawać suche składniki do ciasta i mieszać tylko do połączenia. W małej misce, połączyć pozostałe 1/2 szklanki cukru i cynamonu.
Rozłóż połowę ciasta równomiernie na patelni. Na wierzchu połowę brzoskwiń, a następnie posypać dwie trzecie mieszanki cukru.
Rozłóż pozostałe ciasto na wierzchu, ułóż pozostałe brzoskwinie na wierzchu i posyp pozostałą mieszaniną cukru i orzechami pekan.
Piec ciasto przez 45 do 55 minut, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.