Świeże Ciasta Kukurydziane
Need a wegetariańska przystawka? Świeże ciasta kukurydziane może być niesamowite przepis spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 27g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 605 kalorii. Na $2.1 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać mleko, sól, ser mozzarella, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Świeże Ciasta Kukurydziane, Świeże Ciasta Kukurydziane, oraz Świeże Ciasta Kukurydziane.
Instrukcje
Pulse pierwsze 4 składniki w robocie kuchennym 3 do 4 razy lub tylko do kukurydzy jest grubo posiekane.
W dużej misce wymieszać mąkę i kolejne 5 składników; mieszając mieszankę kukurydzianą tylko do momentu zwilżenia suchych składników.
Łyżka 1/8 ciasto puchar dla każdego ciasta na gorącym, lekko nasmarowane patelni lub duży nonstick patelni do postaci 2-calowe ciasta (nie rozprzestrzeniać lub spłaszcz ciasta). Gotować ciasta 3 do 4 minut lub aż szczyty są pokryte pęcherzykami i krawędzie wyglądają gotowane. Obróć i gotować inne strony 2 do 3 protokół.