Świeże Ciasta Kukurydziane
Świeże ciasta kukurydziane mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 16 i kosztuje 14 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 64 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka zielonej cebuli, jaj, mąki kukurydzianej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Świeże Ciasta Kukurydziane, Świeże Ciasta Kukurydziane, oraz Ciastka Krabowe Ze Świeżo Kukurydzianą Salsą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W blenderze lub robocie kuchennym, impuls kukurydzy i zielonej cebuli, aż posiekane, ale nie gładkie.
Przełożyć do dużej miski i wymieszać 2 łyżki. olej i żółtka.
W innej dużej misce, połączyć mąkę, mąka kukurydziana, sól i pieprz.
Dodać do mieszanki kukurydzy i dokładnie wymieszać, ale delikatnie.
W dużej czystej misce ubijaj lub ubijaj białka do uzyskania miękkich szczytów. Złożyć do mieszanki kukurydzy.
Na dużej patelni podgrzej 1 łyżkę. olej na średnim ogniu. Pracując partiami, upuść duże łyżki mieszanki kukurydzy na patelnię (nie rozprzestrzeniaj ani nie spłaszcz). Gotować, aż krawędzie zaczną się ustawiać, a spody są rumiane, o 2 protokół. Flip i gotować, aż ciasta są rumiane i gotowane przez. Pozostałe ciasto gotować w ten sam sposób, dodając w razie potrzeby olej.