Świeże Ciasta Kukurydziane

Świeże Ciasta Kukurydziane
Świeże ciasta kukurydziane mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 16 i kosztuje 14 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 64 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka zielonej cebuli, jaj, mąki kukurydzianej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Świeże Ciasta Kukurydziane, Świeże Ciasta Kukurydziane, oraz Ciastka Krabowe Ze Świeżo Kukurydzianą Salsą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W blenderze lub robocie kuchennym, impuls kukurydzy i zielonej cebuli, aż posiekane, ale nie gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Przełożyć do dużej miski i wymieszać 2 łyżki. olej i żółtka.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
W innej dużej misce, połączyć mąkę, mąka kukurydziana, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
PieprzPieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodać do mieszanki kukurydzy i dokładnie wymieszać, ale delikatnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
KukurydzaKukurydza
5
W dużej czystej misce ubijaj lub ubijaj białka do uzyskania miękkich szczytów. Złożyć do mieszanki kukurydzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Na dużej patelni podgrzej 1 łyżkę. olej na średnim ogniu. Pracując partiami, upuść duże łyżki mieszanki kukurydzy na patelnię (nie rozprzestrzeniaj ani nie spłaszcz). Gotować, aż krawędzie zaczną się ustawiać, a spody są rumiane, o 2 protokół. Flip i gotować, aż ciasta są rumiane i gotowane przez. Pozostałe ciasto gotować w ten sam sposób, dodając w razie potrzeby olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
KukurydzaKukurydza
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Podawać na gorąco.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn