Świeże Burgery Z Tuńczykiem Z Imbirem I Kolendrą

Świeże Burgery Z Tuńczykiem Z Imbirem I Kolendrą
Świeże Burgery z tuńczykiem z imbirem i kolendrą mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 338 kalorii. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 99 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i pieprz, chile, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Świeże Hamburgery Z Łososiem I Kolendrą, Tunan I Burgery Imbirowe, oraz Curry ciecierzyca ze świeżym imbirem i kolendrą.

Instrukcje

1
Bardzo ostrym nożem pokroić tuńczyka w 1/4-calową kostkę. Alternatywnie, pokroić tuńczyka na 1-calowe kawałki i pulsować w robocie kuchennym, aż tylko posiekane, o 4 szybkie impulsy. uważaj, aby nie przesadzić. Delikatnie wymieszać kolendrę, cebulę, majonez, imbir, chile, 3/4 łyżeczki. sól i 1/4 łyżeczki. pepper. Kształt tuńczyka na 4 równe 1-calowe grube paszteciki. Przechowywać w lodówce, odkryte, przez co najmniej 20 minut i do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni na średnim ogniu. Gotować hamburgery z tuńczykiem, aż ładnie rumiane z obu stron, ale nadal różowy w środku, 2 do 4 minut w sumie. Nie rozgotować lub hamburgery będą suche.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Propozycje Serwowania
4
Podawać z
5
Saladand Z Makaronem Ryżowym
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Groszek Goya®Groszek Goya®
6
Cytrynowa trawa cytrynowa do picia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir GEliksir G
10 Szklanek Zimnej Wody, Podzielonej10 Szklanek Zimnej Wody, Podzielonej
1
Kalorie
1
320, tłuszcz
2
18, Kalorie Tłuszczowe
1
160, Tłuszcze Nasycone
2
5, białko
3
27, Tłuszcz Jednonienasycony
4
6, węglowodany
5
1000, Cholesterol
6
45, Włókno
7
Foto: Scott Phillips
8
Oceń ten przepis i zobacz opinie
1
10, Tłuszcz Wielonienasycony
2
5, sód

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Darioush Signature Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 69 dolarów za butelkę.
Darioush Signature Merlot
Darioush Signature Merlot
Umiarkowany sezon wegetacyjny 2008 przyniósł niewielkie ilości dojrzałego, wysoko skoncentrowanego Merlota. Powstałe wino oferuje profil gęstych, wyrazistych ciemnych owoców-czarnej maliny, wiśni i suszonych fig wspartych ciasnym rdzeniem ciemnego kakao, lukrecji i coli. Słodkie, soczyste taniny dodają teksturalnej złożoności, a piękne, długie wykończenie odsłania nuty rozmarynu, cynamonu i krakersa graham. Mieszanka: 90% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn