Świeże Burgery Z Tuńczykiem Z Imbirem I Kolendrą

Świeże Burgery Z Tuńczykiem Z Imbirem I Kolendrą
Świeże Burgery z tuńczykiem z imbirem i kolendrą mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 338 kalorii. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 99 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i pieprz, chile, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Świeże Hamburgery Z Łososiem I Kolendrą, Tunan I Burgery Imbirowe, oraz Curry ciecierzyca ze świeżym imbirem i kolendrą.

Instrukcje

1
Bardzo ostrym nożem pokroić tuńczyka w 1/4-calową kostkę. Alternatywnie, pokroić tuńczyka na 1-calowe kawałki i pulsować w robocie kuchennym, aż tylko posiekane, o 4 szybkie impulsy. uważaj, aby nie przesadzić. Delikatnie wymieszać kolendrę, cebulę, majonez, imbir, chile, 3/4 łyżeczki. sól i 1/4 łyżeczki. pepper. Kształt tuńczyka na 4 równe 1-calowe grube paszteciki. Przechowywać w lodówce, odkryte, przez co najmniej 20 minut i do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
2
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni na średnim ogniu. Gotować hamburgery z tuńczykiem, aż ładnie rumiane z obu stron, ale nadal różowy w środku, 2 do 4 minut w sumie. Nie rozgotować lub hamburgery będą suche.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Propozycje Serwowania
4
Podawać z
5
Saladand Z Makaronem Ryżowym
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
6
Cytrynowa trawa cytrynowa do picia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir GEliksir G
Likier Granatowy Lub Sok żurawinowyLikier Granatowy Lub Sok żurawinowy
1
Kalorie
1
320, tłuszcz
2
18, Kalorie Tłuszczowe
1
160, Tłuszcze Nasycone
2
5, białko
3
27, Tłuszcz Jednonienasycony
4
6, węglowodany
5
1000, Cholesterol
6
45, Włókno
7
Foto: Scott Phillips
8
Oceń ten przepis i zobacz opinie
1
10, Tłuszcz Wielonienasycony
2
5, sód

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Darioush Signature Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 69 dolarów za butelkę.
Darioush Signature Merlot
Darioush Signature Merlot
Umiarkowany sezon wegetacyjny 2008 przyniósł niewielkie ilości dojrzałego, wysoko skoncentrowanego Merlota. Powstałe wino oferuje profil gęstych, wyrazistych ciemnych owoców-czarnej maliny, wiśni i suszonych fig wspartych ciasnym rdzeniem ciemnego kakao, lukrecji i coli. Słodkie, soczyste taniny dodają teksturalnej złożoności, a piękne, długie wykończenie odsłania nuty rozmarynu, cynamonu i krakersa graham. Mieszanka: 90% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn