Świeże Burgery Z Tuńczykiem Z Imbirem I Kolendrą

Świeże Burgery z tuńczykiem z imbirem i kolendrą mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 338 kalorii. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 99 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i pieprz, chile, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Świeże Hamburgery Z Łososiem I Kolendrą, Tunan I Burgery Imbirowe, oraz Curry ciecierzyca ze świeżym imbirem i kolendrą.
Instrukcje
Bardzo ostrym nożem pokroić tuńczyka w 1/4-calową kostkę. Alternatywnie, pokroić tuńczyka na 1-calowe kawałki i pulsować w robocie kuchennym, aż tylko posiekane, o 4 szybkie impulsy. uważaj, aby nie przesadzić. Delikatnie wymieszać kolendrę, cebulę, majonez, imbir, chile, 3/4 łyżeczki. sól i 1/4 łyżeczki. pepper. Kształt tuńczyka na 4 równe 1-calowe grube paszteciki. Przechowywać w lodówce, odkryte, przez co najmniej 20 minut i do 4 godzin.
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni na średnim ogniu. Gotować hamburgery z tuńczykiem, aż ładnie rumiane z obu stron, ale nadal różowy w środku, 2 do 4 minut w sumie. Nie rozgotować lub hamburgery będą suche.
Saladand Z Makaronem Ryżowym
Cytrynowa trawa cytrynowa do picia.
27, Tłuszcz Jednonienasycony
Oceń ten przepis i zobacz opinie
10, Tłuszcz Wielonienasycony
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Darioush Signature Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 69 dolarów za butelkę.
![Darioush Signature Merlot]()
Darioush Signature Merlot
Umiarkowany sezon wegetacyjny 2008 przyniósł niewielkie ilości dojrzałego, wysoko skoncentrowanego Merlota. Powstałe wino oferuje profil gęstych, wyrazistych ciemnych owoców-czarnej maliny, wiśni i suszonych fig wspartych ciasnym rdzeniem ciemnego kakao, lukrecji i coli. Słodkie, soczyste taniny dodają teksturalnej złożoności, a piękne, długie wykończenie odsłania nuty rozmarynu, cynamonu i krakersa graham. Mieszanka: 90% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc