Świeża Zielona Salsa Warzywna
Świeża zielona Salsa warzywna może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 62 kalorie, 1G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka soku z limonki, 2 łodygi selera, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z łyżeczką wynik 40%, to danie nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Halibut pieczony w świeżej zielonej salsie, Chrupiące smażone zielone pomidory ze świeżymi pomidorami Salsa, oraz Salsa de Molcajete (pieczony pomidor i zielona Salsa Chile).
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki w średniej misce, dobrze rzucając.
Podawać natychmiast, lub przykryć i schłodzić.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Można spróbować Willamette Valley Vineyards cały klaster różowe Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.