Świeża Polewa Gruszkowo-Cynamonowa

Świeża Polewa Gruszkowo-Cynamonowa
Świeża polewa gruszkowo-Cynamonowa to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 10 i kosztuje 28 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 52 kalorie. Jeśli masz sok z cytryny, gruszki, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Kremowa owsianka jogurtowa z dodatkiem gruszki, orzecha włoskiego i cynamonu, Chleb bananowy cynamonowy z dodatkiem cukru cynamonowego, oraz Muffinki jabłkowo-cynamonowe z polewą cynamonową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce wrzucić gruszki ze świeżym sokiem z cytryny, miodem i cynamonem. Roztopić masło w patelni nonstick na średnim ogniu; smażyć mieszaninę gruszki, mieszając od czasu do czasu, 8 do 10 minut lub aż lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Magazyn