Świeża Pietruszka I Sos Sojowy Marynowany Stek Z Flanki
Świeża pietruszka & sos sojowy marynowany stek flanka jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 594 kalorie, 58g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.02 za porcję. Ten przepis z Food.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś płatki cebuli, sos sojowy, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Stek z pietruszkowo-czosnkowym sosem, Grillowany Stek Flankowy Z Pikantnym Sosem Pietruszkowym, oraz Grillowany marynowany stek z sosem Chimichurri dla podobnych receptur.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Rabble Merlot. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 20 dolarów za butelkę.
![Rabble Merlot]()
Rabble Merlot
Czarna wiśnia, ciemna jagoda, słodowa czekolada z niuansowymi nutami francuskiego dębu wanilii i mokki. Eleganckie i wyrafinowane na podniebieniu z dużą ilością ciemnych owoców prowadzących do jedwabistego, miękkiego wykończenia.