Świeża kukurydza z cytrynowo-bazyliowym masłem Parmezanowym

Świeża kukurydza z cytrynowo-bazyliowym masłem Parmezanowym
Świeża kukurydza z cytrynowo-bazyliowym masłem Parmezanowym może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 10. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 61 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś masło, kłosy kukurydzy na kolbie, liście bazylii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka z cukinii i świeżej kukurydzy z winegretem cytrynowo-bazyliowym, Makaron ze świeżymi pomidorami, bazylią i parmezanem, oraz Bazylia-parmezan kukurydza na kolbie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Posmaruj kukurydzę połączonym masłem, bazylią i skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
(oderwany Od łodygi)(oderwany Od łodygi)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
2
Posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn