Świeża kukurydza z awokado, szalotki i przyprawione przegrzebki
Świeża kukurydza z awokado, szalotki, i przyprawione przegrzebki może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 247 kalorii, 6G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 2,43 zł za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz oliwę z oliwek, sok z limonki, mielony kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest solidne. Spróbuj Świeża kukurydza z awokado, szalotki i przyprawione przegrzebki, Sałatka Ze Świeżej Kukurydzy Z Szalotkami I Bazylią, oraz Sałatka ze świeżej kukurydzy z szalotkami i bazylią dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, wrzucić awokado i sok z limonki.
Posypać przegrzebki solą, pieprzem i 1/2 łyżeczki kminku.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać przegrzebki; gotować, obracając raz, aż złoty i gotowane przez (o 3 protokół).
Przełożyć przegrzebki na talerz.
Dodaj kukurydzę, scallion, białe wino, i pozostały kminek na patelni; gotować kukurydzę do miękkości, stale mieszając (o 2 protokół).
Mieszanka kukurydziana łyżka na 4 talerze do serwowania; top każdy z około 3 przegrzebki.