Świeża fasola szparagowa, koper włoski i ser Feta

Świeża fasola szparagowa, koper włoski i ser Feta to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 198 kalorii. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka Cebulki kopru włoskiego, sól i pieprz, liście bazylii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Sprawdza się jako niedrogi dodatek. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Grecka fasolka szparagowa z pomidorami i serem Feta, Sałatka z makaronem z kurczaka z fasolką szparagową, pomidorami i serem Feta, oraz Fasola Flageolet ze świeżym koprem włoskim.
Instrukcje
Rondel napełnij do połowy wodą i zagotuj.
Dodać fasolkę szparagową i plasterki kopru włoskiego; gotować, aż tylko zacznie się miękka, o 4 protokół.
Wlać do durszlaka, aby odsączyć i uruchomić pod zimną wodą, aby zatrzymać proces gotowania.
Zwrócić pustą patelnię do pieca i ustawić ciepło na średnie.
Wlać oliwę z oliwek i pozostawić do ogrzania przez minutę. Powrót fasolkę szparagową i koper włoski na patelnię. Doprawić bazylią, solą i pieprzem; gotować i mieszać, aż będzie pokryte i ciepłe.
Przełożyć do naczynia i wymieszać z serem feta.