Śródziemnomorskie plastry

Śródziemnomorskie plastry
Śródziemnomorskie plastry to danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 691 kalorii. Na $2.2 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za lacto ovo vegetarian dieta. 62 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz gotowe ciasto francuskie, pesto, mozzarellę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Śródziemnomorskie Plastry Portobello, Plastry Spumoni, oraz Plastry Dżemu.

Instrukcje

1
Piekarnik nagrzewany do 200C / wentylator 180C / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Rozwałkować ciasto i pokroić w 4 prostokąty. Weź ostry nóż i zdobyć 1 cm krawędzi wewnątrz każdego prostokąta, uważając, że nie wyciąć całą drogę przez ciasto.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
3
Umieścić na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
4
Rozłóż 1 łyżkę pesto na każdy plaster, pozostając wewnątrz granicy, a następnie ułóż paprykę i karczochy. Gotować w piekarniku przez 15 minut, aż ciasto zacznie brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Rozerwij kulkę mozzarelli na małe kawałki, a następnie rozrzuć ją (lub użyj cheddaru, jeśli wolisz) nad warzywami. Wróć do piekarnika na 5-7 minut, aż ciasto będzie chrupiące i ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Podawać z zieloną sałatką.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn