Śródziemnomorskie Kanapki Z Halibutem

Śródziemnomorskie Kanapki Z Halibutem
Śródziemnomorskie kanapki Halibut może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 4. Na $5.3 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 672 kalorie, 27g białka, oraz 37 g tłuszczu na porcję. Mieszanka oliwy z oliwek, liście pietruszki, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 110 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest solidne. Śródziemnomorskie Kanapki Z Halibutem, Śródziemnomorskie Kanapki Z Halibutem, oraz Halibut-Styl Śródziemnomorski są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Umieść stojak na piekarnik na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F. Spryskaj małą blachę do pieczenia lub szklane naczynie do pieczenia sprayem do gotowania oleju roślinnego. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny Gotowanie SprayOlej Roślinny Gotowanie Spray
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Doprawić halibuta z obu stron solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
HalibutHalibut
3
Umieścić na blasze do pieczenia i skropić olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Piec, aż ryba jest gotowane przez i miąższ płatki łatwo widelcem, 10 do 15 minut. Odstawić do całkowitego ostygnięcia, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Na chleb: rozgrzej patelnię grillową lub dużą patelnię nieprzywierającą na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
PatelniaPatelnia
6
Wyjąć część ciasta z górnej połowy chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
CiastoCiasto
7
Pokrojone boki chleba posmarować oliwą z oliwek. Pieczywo grillować na złoty kolor, od 1 do 2 minut i natrzeć ugotowaną powierzchnię pokrojoną stroną czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
ChlebChleb
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
8
Do nadzienia: w średniej misce połączyć majonez, suszone pomidory, bazylia, pietruszka, kapary, Skórka z cytryny, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone PomidorySuszone Pomidory
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
MajonezMajonez
Pietruszka-naćPietruszka-nać
KaparyKapary
PieprzPieprz
BazyliaBazylia
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Za pomocą widelca płatki ugotowanej ryby i dodać do nadzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
10
Wymieszać do momentu włączenia.
11
Nadzienie umieścić na dolnej połowie chleba. Wierzch z rukolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
RukolaRukola
ChlebChleb
12
Dodać górną połowę chleba i pokroić w 4 równe kanapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn