Śródziemnomorski gulasz warzywny na miękkiej Polencie

Śródziemnomorski gulasz warzywny na miękkiej Polencie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj śródziemnomorskiego gulaszu warzywnego na miękkim Polentanie. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 338 kalorii, 19g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, polenta, ciecierzyca, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gulasz z kurczaka i Andouille na miękkiej Polencie, Jesienny Ragout warzywny z miękką polentą, oraz Gulasz fasolowo-warzywny z polentą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Dodaj cukinię i czosnek, i smażyć 30 sekund. Wymieszać w czarny pieprz, pomidory, i ciecierzyca; zmniejszyć ogień, i gotować 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
3
Podczas gotowania gulaszu, doprowadzić 3 szklanki wody do wrzenia w średnim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
GulaszGulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Dodaj polentę, mieszając trzepaczką. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu 3 minuty lub aż do zakończenia, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PolentaPolenta
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
5
Podawać gulasz na polencie.
Składniki, których będziesz potrzebować
PolentaPolenta
GulaszGulasz
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia29
Magazyn