Śródziemnomorski gulasz warzywny na miękkiej Polencie

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj śródziemnomorskiego gulaszu warzywnego na miękkim Polentanie. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 338 kalorii, 19g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, polenta, ciecierzyca, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gulasz z kurczaka i Andouille na miękkiej Polencie, Jesienny Ragout warzywny z miękką polentą, oraz Gulasz fasolowo-warzywny z polentą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodaj cukinię i czosnek, i smażyć 30 sekund. Wymieszać w czarny pieprz, pomidory, i ciecierzyca; zmniejszyć ogień, i gotować 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
Podczas gotowania gulaszu, doprowadzić 3 szklanki wody do wrzenia w średnim rondlu.
Dodaj polentę, mieszając trzepaczką. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu 3 minuty lub aż do zakończenia, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z serem.
Podawać gulasz na polencie.