Śródziemnomorska Sałatka z tuńczykiem i makaronem z burgerami Brie

Śródziemnomorska Sałatka z tuńczykiem i makaronem z burgerami Brie może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 510 kalorii, 23G białka, oraz 26g tłuszczu. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Mieszanka pomidorów winogronowych, stały tuńczyk albacore, kapary i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka Makaronowa Z Tuńczykiem Śródziemnomorskim, Śródziemnomorska Sałatka Z Tunanem I Makaronem, oraz Makaron Z Tuńczykiem Śródziemnomorskim.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, odcedzić i spłukać zimną wodą.
W dużej misce ubijamy olej i kolejne 4 składniki. Wymieszać z tuńczykiem, gotowanym makaronem i pozostałymi składnikami.
Podawać z hamburgerami Brie.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jedno wino, którego możesz spróbować to Robert Mondavi Napa Merlot. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
Wielowymiarowe smaki wina pochodzą z winogron uprawianych w wyraźnie różnych terroirs Napa Valley, w tym dzielnic Carneros, Stags Leap i Oakville. Tradycyjne techniki, w tym rodzime drożdże, Rozszerzona maceracja, starzenie w beczkach z francuskiego dębu i butelkowanie bez filtracji, zwiększyły złożoność wina. To wino jest pyszne z wieloma przystawkami i serami. Jednym z naszych ulubionych dań jest pieczony indyk z farszem z grzybów i orzechów włoskich. Pieczona noga jagnięca, natarta pachnącymi ziołami i przyprawami, czy grillowany schab doskonale komponuje się z soczystymi smakami wina.