Śródziemnomorska Sałatka Z Komosy Ryżowej
Śródziemnomorska Sałatka z komosy ryżowej jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 253 kalorie. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka oliwek kalamatan, quinoa, dressing, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Śródziemnomorska Sałatka Z Komosy Ryżowej, Śródziemnomorska Sałatka Z Komosy Ryżowej, oraz Śródziemnomorska Sałatka Z Komosy Ryżowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Quinoa płukać pod zimną wodą 1 minutę; odcedzić.
W rondlu 2-quart, ciepła quinoa i bulion do wrzenia; zmniejszyć ogień. Przykryć i gotować na wolnym ogniu 15 do 20 minut lub aż quinoa jest tender; odcedzić. Ochłodzić całkowicie, około 45 minut.
W dużej misce, wrzucić quinoa i pozostałe składniki.
Podawać natychmiast lub przechowywać w lodówce 1 do 2 godzin przed podaniem.