Śródziemnomorska Pizza Z Grilla
Śródziemnomorski Pizzan z grilla to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 381 kalorii. Jest idealny do 4 Lipca. Udaj się do sklepu i podnieś paski pieczonego pieprzu, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, hummus i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%, co jest solidne. Podobne przepisy to Pizza Śródziemnomorska, Pizza Śródziemnomorska, oraz Pizza Śródziemnomorska.
Instrukcje
Rozpalić węgiel drzewny lub rozgrzać grill gazowy do średnio-wysokiego ciepła.
Połączyć 2 szklanki mąki, nierozpuszczone drożdże, cukier i sól w dużej misce.
Dodać bardzo ciepłą wodę i olej; wymieszać aż do dobrze wymieszanego, około 1 minuty. Stopniowo dodawać wystarczającą ilość pozostałej mąki, aby uzyskać miękkie ciasto. Ciasto powinno uformować kulkę i będzie lekko lepkie. Zagnieść * * na mąkę, w razie potrzeby dodając dodatkową mąkę, aż będzie gładka i elastyczna, około 5 minut. (Jeśli używasz Rapid
Drożdże wyrośnięte, pozostawić ciasto na 10 minut.)
Ciasto podzielić na 8 porcji. Poklepać lub rozwałkować ciasto na dobrze posmarowanym blacie do około 8-calowych kółek; nie muszą być idealne.
Używając rąk, podnieś ostrożnie każdą skorupę i umieść na grillu. Gotować przez 3 do 4 minut, aż dno jest lekko rumiane i top wygląda zestaw. Używając długich uchwytów, usuń skórkę z grilla, grillowanego bokiem do góry, na talerz lub blachę do pieczenia.
Rozłóż około 2 łyżek Hummusu na grillowanej stronie każdej skórki do pizzy. Wymieszać z 2 łyżkami szparagów, 1 łyżką prażonej czerwonej papryki, około 1 łyżką koziego sera i kilkoma pinenutami. Powtórz z pozostałymi pizzami.
Ostrożnie wsuń każdą pizzę na grill. Gotować dodatkowe 3 do 4 minut, aż dno skorupy jest rumiane i ser topi.
Wyjąć z grilla i podawać natychmiast.