Śnieżki Wiśniowo-Migdałowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać wiśniowo-migdałowe Śnieżki spróbować. Ten przepis służy 30. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 111 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz wiśnie, cukier cukierniczy, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Wiśniowe Śnieżki, Migdałowe Śnieżki, oraz Czekoladowo-Wiśniowe Śnieżki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojaki w górnej i dolnej części piekarnika i rozgrzej do 350 stopni F.
Rozłóż migdały na blasze do pieczenia i piec, aż lekko ciemnieje, o 10 protokół; ostudzić całkowicie.
Przenieść do robota kuchennego i pulsować, aż drobno zmielone.
Dodać mąkę i pulse do połączenia.
Ubij masło w dużej misce z mikserem na średniej prędkości, aż będzie lekkie i puszyste, 3 do 5 minut.
Dodać 1/2 szklanki cukru cukierniczego, ekstrakty waniliowe i migdałowe oraz sól i ubić do połączenia. Zmniejsz prędkość miksera do niskiej; dodaj mieszaninę mąki i ubijaj, aż się włączy. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż lekko twarde, o 30 protokół.
W międzyczasie połącz suszone wiśnie, amaretto i 1 łyżkę wody w małej misce bezpiecznej w kuchence mikrofalowej i kuchence mikrofalowej 30 sekund; odstaw na bok, aż wiśnie będą pulchne, około 20 minut.
Wyjąć łyżkę ciasta, wcisnąć suszoną wiśnię do środka, a następnie uformować ciasto w kulkę, zamykając wiśnię. Powtórz z pozostałym ciastem i wiśniami i ułóż około 1 cala od siebie na 2 nieczystych blachach do pieczenia.
Piec, zmieniając pozycję patelni w połowie, aż lekko złocisty na dnie, 15 do 20 minut.
Pozostałą 1 szklankę cukru cukierniczego umieścić w dużej płytkiej misce.
Niech ciasteczka ostygną 5 minut na blasze do pieczenia, a następnie ostrożnie przenieść do miski z cukrem i delikatnie wrzucić.
Przenieść do stojaków do całkowitego ostygnięcia, a następnie ponownie wrzucić cukier.