Śniadaniowe obiadokolacje z włoską kiełbasą
Przepis śniadanie Popovers z włoską kiełbasą jest gotowy w około 55 minut i zdecydowanie jest ogromnym Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 268 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.21 za porcję. Niewiele osób lubiło ten poranny posiłek. Udaj się do sklepu i odebrać syrop klonowy, zielona cebula, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Włoska miska śniadaniowa z kiełbasą, jajkiem i szpinakiem, Łatwe śniadanie Scramble z włoską kiełbasą, oraz Kiełbasa wegetariańska popowers dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: jedna 12-filiżanka nonstick muffin pan, każda filiżanka o pojemności 1/2 filiżanki lub 12-filiżanka popover pan, każda filiżanka o pojemności 1/2 filiżanki
Umieść stojak piekarnika na środku piekarnika i rozgrzej do 400 stopni F. Posmaruj kubki muffin.
Rozgrzać olej na średnim ogniu w średniej patelni nonstick.
Dodać kiełbasę i podzielić na 1/4-do-1/2-calowe kawałki za pomocą drewnianej łyżki. Gotować, aż brązowy i gotowane przez, o 6 protokół.
Dodać czosnek i gotować, aż aromatyczny, o 30 sekund. Łyżka około 1 1/2 łyżki kiełbasy do każdej filiżanki muffin.
Na wierzch kiełbasy posypać serem.
Zmiksować jajka w blenderze, aż staną się pieniste, około 15 sekund.
Dodaj mleko, mąkę, zieloną cebulę, Bazyl, sól i pieprz. Mieszaj aż do momentu włączenia.
Wlać ciasto do kubków muffin, napełniając każdą filiżankę tuż poniżej krawędzi.
Piec, bez otwierania drzwi piekarnika, aż nadmuchane i złoty, o 35 protokół.
Wyłożyć na półmisku i skropić syropem klonowym.