Śniadaniowe Corn Dogs
Śniadanie Corn Dogs może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na $1.6 za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 14. Jedna porcja zawiera 379 kalorii, 8G białka, oraz 20 g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Mieszanka mąki, syrop klonowy, kiełbasa śniadanie linki, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest przyniesiony przez Chow. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Kiełbasa Śniadaniowa Corn Dogs, Mini Jalapeno Corn Dogs I corn dog Bites {bezglutenowe}, oraz Corn Cob Szczenięta (Corn Dogs) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 121° i ułóż stojak na środku. Ustaw stojak z drutu na blasze do pieczenia; odstawić.Gotuj kiełbaski zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Umieścić na wyłożonej papierowym ręcznikiem blasze do pieczenia i odstawić do ostygnięcia.
Wlać olej do holenderskiego piekarnika lub dużego, grubodennego garnka.
Podgrzewaj na średnim ogniu, aż temperatura osiągnie 182° na termometrze do głębokiego smażenia / cukierków.Tymczasem włóż drążek rzemieślniczy wzdłuż do każdej kiełbasy (staraj się trzymać drążek wyrównany w środku kiełbasy), pozostawiając około 2 cale drążka odsłonięte na dole; odstawić.Gdy olej jest prawie gotowy (około325), ubić mąkę kukurydzianą, mąkę, proszek do pieczenia i sól razem w średniej misce.
Ubić mleko, jajka, syrop klonowy, i cukier razem w dużej misce, aż połączone i cukier się rozpuści.
Dodaj mieszaninę mąki kukurydzianej do mieszaniny mleka i wymieszać gumową łopatką, aż utworzy się gładkie ciasto.
Wlać część ciasta do wysokiego, wąskiego pojemnika lub szklanki do picia, pozostawiając 1 cal miejsca na górze.Gdy olej jest gotowy, równomiernie zanurz kiełbasę w szklance ciasta, trzymając kij i obracając kiełbasę w razie potrzeby, aż będzie całkowicie pokryta cieście. Natychmiast umieścić w gorącym oleju. Powtórz z 3 więcej kiełbasek. Smażyć, obracając od czasu do czasu, aż wszystko będzie jasno złociste, około 3 minut. Używając szczypiec, przenieś śniadaniowe psy kukurydziane do stojaka z drutu na blasze do pieczenia i umieść w piekarniku.Powtórz z pozostałymi kiełbasami, pracując z 4 na raz, uzupełniając szklankę ciastem w razie potrzeby i pozwalając olejowi powrócić do 360°f między każdą porcją. (Po dotarciu do kilku ostatnich kiełbas, być może trzeba przechylić szklankę na boki podczas obracania kiełbas, aby równomiernie pokryć je cieście.)
Podawać natychmiast z syropem klonowym do zanurzenia.