Śniadanie Sałatka Owocowa
Śniadanie Sałatka owocowa może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis służy 6 i koszty 65 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 94 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz banana, koncentrat soku pomarańczowego, jogurt cytrynowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Śniadanie Sałatka Owocowa, Sałatka owocowa śniadaniowa Aurelii, oraz Chrupiące Śniadanie Sałatka Owocowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać koncentrat jogurtu i soku pomarańczowego; skropić owocami.
Polecane wino: Pinot Noir, Sparkling Rose, Riesling
Pinot Noir, Sparkling rosé i Riesling są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. The Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé of Pinot Noir z oceną 4.5 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.