Śniadanie Kiełbasa Biały Ser Pizza
Śniadanie kiełbasa biały ser Pizza może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje $3.79 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 971 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz linki kiełbasa wieprzowa, sos do pizzy, Pizza crust, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 35%. Podobne przepisy to Śniadanie Kiełbasa Pizza, Pizza śniadaniowa z kiełbasą i jajkiem, oraz Śniadanie Kiełbasa-Jajko Pizza.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Umieść kiełbasę na dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Odcedzić, pokruszyć i odstawić.
Na średnim ogniu roztopić masło w dużym rondlu.
Dodać cebulę. Gotować powoli, od czasu do czasu mieszając, aż cebula będzie miękka.
Umieścić ciasto na patelni do pizzy.
Rozłóż sos do pizzy na skórce i dodaj włoską kiełbasę. Przykryć serem mozzarella i ułożyć plasterki na ser.
Posmaruj serem Monterey Jack na wierzchu linki..
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 20 do 25 minut, aż się zrumieni.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 60 dolarów za butelkę.
![Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień w Kolorze, wino pokazuje aromaty zarówno owoców, jak i typowe odczucia dębu, które łączą się harmonijnie i oferują również nuty balsamiczne i grafitowe na nosie. Podniebienie jest bogate, z elastycznymi i zrównoważonymi taninami wraz z żywą świeżością typową dla Sangiovese. Wykończenie i posmak są godne uwagi i powtarzają nuty owoców jagodowych, które najpierw poczuły się na nosie.