Śniadanie Bruschetta z Fontiną-jajecznica i Salami
Śniadanie Bruschetta z Fontiną-jajecznica i Salami może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 21g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 483 kalorie. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mało kto lubi tę przystawkę. Mieszanka chleba, płatki pieprzu, ser fontina, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Kalabryjska jajecznica z Jalapeno Pesto Bruschetta, Miękka jajecznica z Romano i czarnym pieprzem z pomidorową Bruschettą, oraz Jajecznica Śniadanie Burrito dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do pieczenia i zorganizować stojak w środku.Ułóż plastry salami i pokrój je w paski o szerokości 1/4 cala.
Umieścić na dużej patelni nonstick na średnim ogniu i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż ostry, o 10 do 15 protokół. W międzyczasie przygotuj mieszankę jajeczną i upiecz chleb.
Umieść jajka, mleko, płatki czerwonej papryki, odmierz sól i pieprz w dużej misce i ubijaj, aż jajka zostaną rozbite i mieszanina zostanie dokładnie połączona; odstawić.
Ułożyć chleb na blasze do pieczenia, na każdym kromce posmarować cienką warstwą oleju, doprawić solą i pieprzem. Broil aż rumiane i tosty, o 2 do 3 protokół; odstawić.Gdy salami będzie gotowe, użyj łyżki szczelinowej, aby przenieść ją na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem; odstaw na bok.
Na patelnię wlać masę jajeczną.
Pozostaw go w spokoju, aż jaja zaczną się ustawiać wokół krawędzi, około 1 do 2 minut. Używając gumowej szpatułki, popchnij Jajka od krawędzi do środka.
Odstawić ponownie, aż krawędzie zaczną się ustawiać, a następnie rozprowadzić z powrotem na równą warstwę. Powtarzaj, przesuwając Jajka od krawędzi do środka co 30 sekund, aż prawie się ustawią, przez całkowity czas gotowania około 3 do 5 minut. (Wierzch jaj powinien być jeszcze lekko mokry.)
Posypać serem i delikatnie złożyć, aż się rozpuści. Jajka podzielić na toasty. Tapenadę podzielić równomiernie na jajka.