Śniadanie Bruschetta
Śniadanie Bruschetta może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 135 kalorii, 9g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje 85 centów za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to tanie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka bagietki, płynny substytut jajka, pomidor śliwkowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 39%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Śniadanie Bruschetta, Śniadanie Bruschetta, oraz Śniadanie Bruschetta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Włóż masło do małej miski zabezpieczającej przed kuchenką mikrofalową. Przykryć i kuchenka mikrofalowa do stopienia, o 15 sekund. Odstawić.
Używając ostrego ząbkowanego noża, ostrożnie pokrój bagietkę na 16 plastrów o grubości pół cala. (Wyrzucić końce lub zarezerwować do innego użytku.) Spryskać dużą blachę do pieczenia sprayem nonstick i równomiernie umieścić chleb na blasze.
Za pomocą szczotki do ciast równomiernie umyć każdą kromkę chleba roztopionym masłem i posypać czosnkiem w proszku.
Piec w piekarniku na ciepło i chrupiące, o 8 protokół.
Tymczasem przynieś patelnię rozpyloną rozpylaczem nonstick na średnie ciepło na piecu.
Dodaj substytut jajka i jajeczkować, aż jest głównie gotowane, o 3 protokół.
Dodaj pomidora i bazylii na patelni i nadal scramble aż w pełni gotowane, o 1 minutę.
Równomiernie rozprowadzić mieszankę jajecznicy między pieczone kromki chleba. Jeśli chcesz, doprawić solą i pieprzem. Smacznego!
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 32 dolarów.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Dużo mięsa, jagód i śliwek na nosie i podniebieniu. Pełne, z aksamitnymi taninami i długim, bogatym wykończeniem. Dekadencki styl, który lubię. Poważna jakość dla rocznika. W 2002 roku nie było Castello, więc został on zmodernizowany."- Wine Spectatorkolor: głęboki fioletowo-czerwony, ale jasny i wyjątkowo skoncentrowany.Bukiet: niezwykle intensywny i złożony z zapachami wiśni i malin w towarzystwie lekkich, pikantnych odcieni.Smak: wpływ w ustach jest ostry, ale miękki ze względu na znaczną strukturę tanin, w których wyróżniają się te, które są miękkie i dobrze zaokrąglone. Kwasowość łączy się z ciałem wina i pomaga w przekazywaniu przyjemnych doznań ciepła i siły. Wino ma długie wykończenie, które jest niezwykłe dla zwykłego Chianti Classico.