Śniadanie Bruschetta
Śniadanie Bruschettan jest Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.44 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 337 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz bagietkę, truskawki, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Śniadanie Bruschetta, Śniadanie Bruschetta, oraz Śniadanie Bruschetta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić owoce w małej misce; posypać cynamonem i gałką muszkatołową. W innej misce wymieszaj ser i orzechy.
Pieczywo posmarować lekko oliwą z oliwek i ułożyć na blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 450 stopni, aż chleb zmieni kolor na złoty, około 3 minut.
Wyjąć z piekarnika i rozprowadzić masę serową na każdym kawałku chleba. Top z mieszanki owoców.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Casaloste Chianti Classico Riserva. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 28 dolarów.
![Casaloste Chianti Classico Riserva]()
Casaloste Chianti Classico Riserva
Intensywny rubinowy kolor czerwony. Jego bukiet łączy typowe owocowe aromaty Sangiovese (takie jak jeżyna, Dojrzała marasca, śliwka) z eleganckimi nutami drewna. Na podniebieniu jest aksamitny i harmonijny z doskonałą równowagą między kwasowością a słodkimi taninami. Starzejące się Wino, daje najlepsze z 5 roku po żniwach idzie z grillowanym czerwonym mięsem. Jego harmonia i typowość są również doskonale wywyższone przez dojrzewające sery.