Śmietana Kaparowo-Koperkowa
Kaparowo-koperkowa śmietana jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 111 kalorii. Przynosi wam to moje przepisy. Niewiele osób lubi tę przystawkę. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę, koperek, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 14%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Krem Koperkowo-Kaparowy, Pieczona flądra z koperkiem i kremem kaparowym, oraz Suwaki do ciasta krabowego z kremem koperkowo-kaparowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem 1 (8-oz.) Pojemnik śmietana; 3 łyżki. posiekane, odsączone kapary; 1 łyżka. posiekany świeży koperek; 2 łyżeczki. sok z cytryny oraz sól i pieprz do smaku.
Podawać z pokrojonymi w plasterki ogórkami, chipsami pita lub Mini ciastami Sumowymi.
Uwaga: można dokonać do dwóch dni wcześniej.