Śmietana Kaparowo-Koperkowa

Śmietana Kaparowo-Koperkowa
Kaparowo-koperkowa śmietana jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 111 kalorii. Przynosi wam to moje przepisy. Niewiele osób lubi tę przystawkę. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę, koperek, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 14%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Krem Koperkowo-Kaparowy, Pieczona flądra z koperkiem i kremem kaparowym, oraz Suwaki do ciasta krabowego z kremem koperkowo-kaparowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać razem 1 (8-oz.) Pojemnik śmietana; 3 łyżki. posiekane, odsączone kapary; 1 łyżka. posiekany świeży koperek; 2 łyżeczki. sok z cytryny oraz sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
świeży Koperekświeży Koperek
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
2
Podawać z pokrojonymi w plasterki ogórkami, chipsami pita lub Mini ciastami Sumowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy PitaChipsy Pita
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
SumSum
3
Uwaga: można dokonać do dwóch dni wcześniej.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn