Śmietana cebula i szałwia
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj kremowej cebuli i szałwii. Ten wegetariański przepis służy 10 i kosztuje $1.0 za porcję. Jedna porcja zawiera 220 kalorii, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pół na pół śmietana, szałwia, grzyby, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką ocena 35%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Kremowa kukurydza ze smażoną szałwią, Cebula Śmietankowa, oraz Cebula śmietankowa II dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cebulę obrać lekko na górze i na dole. Cebulę ugotować delikatnie w osolonej wodzie do miękkości (około 30 minut).
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Masło jeden płytkie naczynie do pieczenia.
Pokrojone grzyby podsmażyć na maśle lub margarynie. Wymieszać z mąką. Wymieszać pół na pół lub mleko, sól, szałwia, 1/2 skórki cytryny i cały sok z cytryny. Gotować, mieszając na średnim ogniu, aż sos zgęstnieje.
Ugotowaną cebulę umieścić w przygotowanym naczyniu do pieczenia i zalać sosem grzybowym.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez około 20 minut.
Wierzch posypać posiekaną natką pietruszki, pozostałą skórką cytryny i papryką do smaku.