Śmietana cebula i szałwia

Śmietana cebula i szałwia
Śmietana cebula i szałwia może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 187 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje 92 centów za porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka soli, szałwii, soku z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 36 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 51%, co jest solidne. Podobne przepisy to Kremowa kukurydza ze smażoną szałwią, Cebula Śmietankowa, oraz Cebula śmietankowa II.

Instrukcje

1
Cebulę obrać i lekko przyciąć na górze i na dole. Cebulę ugotować delikatnie w osolonej wodzie do miękkości (około 30 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
WodaWoda
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Masło jeden płytkie naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
3
Pokrojone grzyby podsmażyć na maśle lub margarynie. Wymieszać z mąką. Wymieszać pół na pół lub mleko, sól, szałwia, 1/2 skórki cytryny i cały sok z cytryny. Gotować, mieszając na średnim ogniu, aż sos zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pół Na PółPół Na Pół
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
MasłoMasło
GrzybyGrzyby
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SOSSOS
MlekoMleko
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
SólSól
4
Ugotowaną cebulę umieścić w przygotowanym naczyniu do pieczenia i zalać sosem grzybowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
CebulaCebula
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez około 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Wierzch posypać posiekaną natką pietruszki, pozostałą skórką cytryny i papryką do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
PaprykaPapryka
Pietruszka-naćPietruszka-nać
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Magazyn