Śmietana cebula i szałwia
Śmietana cebula i szałwia może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 187 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje 92 centów za porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka soli, szałwii, soku z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 36 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 51%, co jest solidne. Podobne przepisy to Kremowa kukurydza ze smażoną szałwią, Cebula Śmietankowa, oraz Cebula śmietankowa II.
Instrukcje
Cebulę obrać i lekko przyciąć na górze i na dole. Cebulę ugotować delikatnie w osolonej wodzie do miękkości (około 30 minut).
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Masło jeden płytkie naczynie do pieczenia.
Pokrojone grzyby podsmażyć na maśle lub margarynie. Wymieszać z mąką. Wymieszać pół na pół lub mleko, sól, szałwia, 1/2 skórki cytryny i cały sok z cytryny. Gotować, mieszając na średnim ogniu, aż sos zgęstnieje.
Ugotowaną cebulę umieścić w przygotowanym naczyniu do pieczenia i zalać sosem grzybowym.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez około 20 minut.
Wierzch posypać posiekaną natką pietruszki, pozostałą skórką cytryny i papryką do smaku.