Śmietana-Batony Żurawinowe
Śmietana-batony żurawinowe to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 32 i kosztuje 31 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 176 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz żurawinę, wanilię, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 57 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Batony Żurawinowe Ze Śmietaną, Batoniki Żurawinowo-Pomarańczowe, oraz Batony Owsiano-Żurawinowo - Śmietankowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Wymieszać masło i brązowy cukier w dużej misce z łyżką. Wymieszać z owsem, 1 1/2 szklanki mąki i sody oczyszczonej, aż kruchy. Naciśnij połowę mieszanki w prostokątnej patelni o wymiarach 13x9x2 cale.
Piec 10 do 12 minut lub do złotego koloru.
Pozostałe składniki wymieszać w dużej misce.
Zalać upieczoną skórkę. Pozostałą mieszaninę owsa kruszyć nad nadzieniem.
Piec 25 do 30 minut lub do góry jest złoty kolor i wypełnienie jest ustawione. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny. W przypadku 32 prętów pokrój w 8 rzędów na 4 rzędy.