Śmierć przez czekoladowe babeczki

Śmierć przez czekoladowe babeczki
Śmierć przez czekoladowe babeczki może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 461 kalorii, 5G białka, oraz 31 g tłuszczu. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, ekstrakt z wanilii, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 50 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Babeczki Z Czekoladą, Śmierć Przez Czekoladowe Babeczki, oraz Śmierć przez czekoladowe babeczki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dla babeczek: rozgrzej Piec konwekcyjny do 325 stopni F lub standardowy piekarnik do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
W dużej misce miksera, śmietany razem cukier i masło, aż lekkie i puszyste z ciężkich miksera.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Dodać roztopioną czekoladę i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
4
Dodajemy jajka po kolei i dokładnie mieszamy po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Dodać wanilię i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
6
Połączyć mąkę, sodę oczyszczoną i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka Pomarańczowa Lub Cukier PomarańczowyPosypka Pomarańczowa Lub Cukier Pomarańczowy
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
7
Dodać połowę mąki do miski miksera wraz z 1/2 szklanki pół i pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
8
Wymieszać do wymieszania mąki, skrobając boki miski gumową łopatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
9
Dodać resztę mieszanki mąki i drugi 1/2 szklanki pół i pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
10
Wymieszać, aż ciasto będzie gładkie i wszystkie grudki mąki znikną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
11
Napełnij 24 wkładki babeczkowe do połowy pełne i piecz przez 20 minut w piekarniku konwekcyjnym lub 28 minut w standardowym piekarniku. Szczyty babeczek powinny być lekko rumiane. Sprawdź babeczki, aby upewnić się, że żadne ciasto nie przykleja się do drewnianej wykałaczki po włożeniu do babeczki. Ostudzić babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Połówki Krakersów GrahamPołówki Krakersów Graham
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
1
W średniej misce do gotowania w kuchence mikrofalowej umieść chipsy czekoladowe, śmietanę i masło. Kuchenka mikrofalowa na wysoki przez 30 sekund na raz, mieszając po każdym razem, aż kawałki czekolady są stopione i ganache ma konsystencję gorącej krówki. Na początku będzie to wyglądać jak bałagan, ale w miarę mieszania zacznie tworzyć grubszą mieszankę. Jeśli ganache stanie się zbyt gęsty, aby go zanurzyć, włóż go z powrotem do kuchenki mikrofalowej na około 15 sekund i ponownie wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%1/2 łyżeczki Mleka 2%
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Solone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na RynkuSolone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na Rynku
1 Suszony Pieprz Morita1 Suszony Pieprz Morita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Do napełniania i polewania czekoladowego bitego musu: w dużej misce miksera, ubić ciężką śmietanę, pół na pół i pudding wymieszać, aż będzie lekki i puszysty za pomocą ciężkiego miksera. Powinna mieć konsystencję bitej śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
1 Szklanka Pokrojonych Plasterków Pomarańczowych Cukierków1 Szklanka Pokrojonych Plasterków Pomarańczowych Cukierków
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Nadzienie umieścić w torbie z ciastem lub torbie z zamkiem błyskawicznym z odciętym rogiem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
4
Aby złożyć: zrobić dziurę w środku każdej babeczki za pomocą ostrego noża. Pamiętaj i zostaw niewielką ilość ciasta na dnie otworu. Napełnij babeczki za pomocą nadzienia w torbie. Używając tej samej torby, zamroź szczyty babeczek nadzieniem. Włóż do zamrażarki, aż mieszanina topping będzie zimna i nieco sztywna, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
5
Każdą babeczkę zanurzyć w ganache i natychmiast posypać mini kawałkami czekolady i udekorować kawałkiem czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mini Chocolate ChipsMini Chocolate Chips
1 Suszony Pieprz Morita1 Suszony Pieprz Morita
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
6
Niech babeczki siedzieć, aż ganache jest ustawiony. Następnie służyć, lub przechowywać w lodówce do czasu służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia2
Magazyn