Śliwkowy Szybki Chleb
Przepis śliwkowy szybki chleb można zrobić w około 1 godzinę i 25 minut. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 3G tłuszczu i w sumie 91 kalorii. Ten przepis służy 24. Za 16 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. To działa dobrze jako bardzo przystępnej cenie śniadanie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś mielony cynamon, olej canolan, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 12%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Szybka kruszonka Śliwkowa, Szybkie Indywidualne Ciasta Śliwkowo-Jagodowe, oraz Chleb Śliwkowy.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj mąkę, cukry, sodę oczyszczoną i sól. W innej misce ubij maślankę, olej, jajko i skórkę z cytryny. Mieszaj z suchymi składnikami, aż zostaną zwilżone. Złożyć śliwki.
Wlać do dwóch natłuszczonych 8 cali. x 4-w. Patelnie bochenkowe.
Połącz składniki polewy;posyp ciasto.
Piec w temperaturze 350° przez 60-70 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni na ruszty, aby całkowicie ostygły.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Szybki chleb w menu? Spróbuj połączyć z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "