Śliwkowo-jagodowe letnie puddingi

Śliwkowo-jagodowe letnie puddingi
Need a deser bezglutenowy i wegetariański? Śliwki i jagody Lato Puddings może być niesamowite przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 213 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 2,23 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać kosz jagody, sok z cytryny, kosze maliny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Letni budyń jagodowo-śliwkowy, Puddingi Z Chleba Jagodowego, oraz Indywidualne Letnie Puddingi.

Instrukcje

1
Linia sześć 3/4-cup custard kubki z folii, pozostawiając 3-calowy zwis ze wszystkich stron. Używając 3-calowego foremki do ciastek, Wytnij 1 rundę z każdej kromki chleba; rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
Pliki CookiePliki Cookie
ChlebChleb
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Foremka Do CiastekForemka Do Ciastek
Folia FoliowaFolia Foliowa
2
Połącz śliwki i cukier w ciężkim średnim rondlu. Mieszaj na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści i powstanie syrop. Gotować na wolnym ogniu, aż śliwki będą miękkie i półprzezroczyste, często mieszając, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
śliwkaśliwka
CukierCukier
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Dodaj wszystkie jagody; gotuj na wolnym ogniu, aż jagody uwolnią swoje soki, mieszając od czasu do czasu, około 5 minut. Wymieszać z sokiem z cytryny. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
JagodyJagody
4
Ułóż 2 ugotowane plastry śliwki na dnie każdego kubka kremu. Śliwki górne w każdej z 2 łyżkami mieszanki owoców z sokami, następnie 1 okrągły chleb. Na wierzch każdej z pozostałych mieszanek owocowych z sokami, dzieląc równo.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
ChlebChleb
OwoceOwoce
śliwkaśliwka
5
Umieścić 1 okrągły chleb na szczycie każdego; naciśnij do mieszanki owoców do zagęszczenia. Przykryj puddingi szczelnie zwisem foliowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
OwoceOwoce
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
6
Umieścić kubki kremu na blasze do pieczenia. Górne kubki z inną blachą do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Umieść kilka puszek na wierzchu blachy do pieczenia, aby je zważyć. Wyluzuj przez noc. (Można dokonać 2 dni wcześniej. Przechowywać w lodówce.).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
8
Rozłóż folię z wierzchu kubków z kremem. Odwróć puddingi na talerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
9
Zdejmij folię. Łyżka bitej śmietany obok i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn