Śliwkowe Dobre Ciasto
Śliwkowe dobre ciasto to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 419 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz olej roślinny, cukier, orzechy włoskie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Mało kto lubi ten deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Plum Good Pie, Plum Good Crisp, oraz Śliwkowa Dobra Tarta.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C). Tłuszcz i mąka 10-calowa patelnia rurowa.
W dużej misce wymieszać mąkę, cukier, sól, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, cynamon i goździki. Zrób studnię w środku i wlej olej, jajka, żywność dla niemowląt i czerwoną barwnik spożywczy.
Dobrze wymieszać, a następnie wymieszać z posiekanymi orzechami włoskimi.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 70 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta.
Wyjąć ciasto z patelni, póki jeszcze gorące i natychmiast zamrozić.
Aby lukier: w małej misce połączyć 1 szklankę cukru cukierniczego i 1 łyżkę soku z cytryny. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.