Śledź Marynowany

Śledź Marynowany
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj marynowanego śledzia. Jedna porcja zawiera 249 kalorii, 14g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.29 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jeśli masz filety śledziowe, sok z cytryny, marchew i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka z buraczków marynowanych i śledzi, Skandynawskie Kiszone Śledzie, oraz Śledź Marynowany dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić śledzia w pojemniku 4 - do 6-quart i przykryć wodą. Przechowywać w lodówce przez noc, zmieniając wodę raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
śledźśledź
WodaWoda
2
Połączyć 1 1/2 szklanki wody, ocet, cukier, ziele angielskie, pieprz, nasiona gorczycy, nasiona kolendry i liść laurowy w średnim, niereaktywny rondel i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziele AngielskieZiele Angielskie
Całe Nasiona KolendryCałe Nasiona Kolendry
Nasiona GorczycyNasiona Gorczycy
PieprzPieprz
Liście LauroweLiście Laurowe
OcetOcet
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Wyjąć z ognia i pozostawić do temperatury pokojowej. Wymieszać z sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
4
Filety śledziowe odcedzić, opłukać i osuszyć. Pokroić w poprzek na 1-1 / 2-calowe kawałki. Ułóż ryby w niereaktywnym naczyniu lub pojemniku z ciasną pokrywką. Na wierzchu ryby ułożyć koperek, marchewkę i cebulę, a do naczynia wlać schłodzoną solankę. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 24 godziny i do 4 dni. Aby podać, wyjąć śledzie z solanki i zjeść zwykły, z marynowaną marchewką i cebulą, lub z krakersami żytnimi i tostami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety śledzioweFilety śledziowe
KrakersyKrakersy
MarchewMarchew
śledźśledź
żytożyto
CebulaCebula
TostyTosty
KoperKoper
RybyRyby

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.
TrudnośćEkspert
Gotowe W32 hrs, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia34
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn