Śledź Marynowany
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj marynowanego śledzia. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 416 kalorii, 26g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, pieprz, ocet i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć ziemi ziele angielskie można śledzić to danie główne z Ziele angielskie Angel Food Cakes z twarogiem ananasowym i suszonym w piecu Pi jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Śledź Marynowany, Sałatka z buraczków marynowanych i śledzi, oraz Skandynawskie Kiszone Śledzie.
Instrukcje
Śledź moczyć w mleku przez co najmniej 12 godzin lub do 24, aby wyciągnąć dużo nadmiaru soli.
Śledź odsączyć, opłukać i osuszyć.
Odciąć płetwy i filet śledzia, pozostawiając skórę na.
Pokrój filety w poprzek na 2-calowe paski.
W rondlu, połączyć wodę, cukier, ocet, ziele angielskie, nasiona gorczycy, kminek, i pieprzu. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, mieszając, aby rozpuścić cukier.
Wyjąć z ognia i całkowicie schłodzić mieszaninę wytrawiania.
Filety śledziowe, cebulę, marchew, koperek, liście laurowe i chrzan układamy w szklanym naczyniu lub słoiku.
Wlej schłodzoną mieszaninę wytrawiania do słoika, aby wszystkie składniki były całkowicie pokryte cieczą. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc lub do 2 dni przed podaniem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Skyfall Pinot Gris. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.