Łódeczki z cukinii na grillu

Łódeczki z cukinii na grillu
Cukiniowe łódki z grilla przygotowuje się około 45 minut od początku do końca. Ten przepis jest dla 4 osób. Jedna porcja zawiera 209 kalorii , 12 g białka i 12 g tłuszczu . Za 1,24 dolara za porcję przepis ten pokrywa 12% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób wykonało ten przepis, a 343 z nich stwierdziłoby, że trafił w dziesiątkę. Ten przepis z Allrecipes wymaga przyprawionej soli, ostrego sera cheddar, mielonego pieprzu i cebuli. Sprawdza się jako niedrogi dodatek. Ogólnie rzecz biorąc, przepis ten otrzymuje solidną ocenę Spoonacular wynoszącą 73% . Podobne przepisy obejmują Zucchini Pizza Boats , Vegan stuffed zucchini boats i Crab Salad in Avocado Boats .

Instrukcje

1
Przygotuj grill do pośredniego ogrzewania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 łyżki Pokrojonej W Kostkę Zielonej Papryczki Chili3 łyżki Pokrojonej W Kostkę Zielonej Papryczki Chili
2
Umieść cukinię w garnku z wystarczającą ilością wody, aby ją przykryć. Doprowadź do wrzenia i gotuj przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Odcedź, ostudź i przekrój wzdłuż na pół. Wydrąż miąższ na około 1/4 cala od skórki. Pokrój miąższ.
4
W misce wymieszaj miąższ cukinii, kawałki chleba, kawałki bekonu, oliwki, jalapeno, zielone papryczki chili, cebulę, pomidora i ser cheddar. Dopraw bazylią, przyprawioną solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)
Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)
1-1/4 łyżeczki Posiekanego Szczypiorku, Podzielonego1-1/4 łyżeczki Posiekanego Szczypiorku, Podzielonego
Sos TeriakyiSos Teriakyi
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Napełnij połówki cukinii mieszanką miąższu. Zawiń każdą nadziewaną połówkę w folię aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
6
Umieść paczuszki z folii na przygotowanym grillu nad pośrednim ciepłem. Smaż przez 15 do 20 minut, aż będą miękkie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn