Łyżki: rozmarynu, oliwy z oliwek i miodu sosnowego

Łyżki: rozmarynu, oliwy z oliwek i miodu sosnowego
Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,44 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 361 kalorii, 5G białka, oraz 28g tłuszczu. 70 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Jeśli masz żółtka, rozmaryn, pół na pół i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zbierane: Persimmon i lody miodowe, Zbierane: piwo brązowe i lody z miodu gryczanego, oraz Skórka: lody cytrynowe, miodowe i Brandy (lub Guggle Muggle) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć pół na pół, rozmaryn, i sól w rondlu 3 quart i ciepła do tuż poniżej gotować. Rozmaryn w nabiale przez 15 minut, od czasu do czasu mieszając, następnie odrzuć rozmaryn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pół Na PółPół Na Pół
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
W dużej misce ubij razem żółtka i miód, aż dobrze się połączą. Powoli wlać gorący nabiał, stale ubijając. Odstawić żółtko i mieszaninę mleczną do garnka i podgrzać na małym ogniu, tuż poniżej gotowanego na wolnym ogniu, często mieszając. Krem robi się, gdy tworzy cienką warstwę z tyłu łyżki i palcem przesuwa czystą linię w poprzek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Ubij oliwę z oliwek, a następnie przenieś do szczelnego pojemnika, aby schłodzić w lodówce przez noc. Następnego dnia ubijaj zgodnie z instrukcjami producenta, a następnie zamrażaj na 2 do 3 godzin lub do momentu, aż będzie jędrny. Lody najlepiej pozostawić do rozmrożenia na blacie 10 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn